Om bloggen

Bloggens navn

Ungt Teaterblod

Mission

At være en seriøs og underholdende blog, der kan vække eller øge unges interesse for scenekunst.

Ungt Teaterblod er skrevet af unge – for unge! Scenekunsten skal holdes i live, og det bliver den, når publikum har Ungt Teaterblod i årerne. Vi tager bloggens publikum med helt tæt på scenekanten.

Vision

 At skabe bedre kontakt mellem unge og scenekunst.

– At gøre scenekunst mere tilgængeligt for unge.

– Sørge for et bedre overblik over scenekunst for unge.

– Forøge scenekunstinteressen for de unge, der allerede går i teateret.

– Gøre unge mere vidende om scenekunst.

– At gøre opmærksom på den etablerede scenekunst og amatørscenekunsten.

Hvordan?

Vi vil lave interviews med personer inden for scenekunsten, der skal fange unges interesse. Det skal også være med til at gøre unge klogere på det store emne. Disse blogindlæg kalder vi ‘Spotlight’.  Vi vil lave anmeldelser af aktuelle forestillinger med henblik på at skabe et overblik over, hvad det er for en type forestilling, samt hvem den kan appellere særligt til. Samtidigt vil vi også komme med vores vurdering af forestillingen som inspiration til vores læsere.

Vi ønsker et samarbejde med så mange teatre som muligt for at gøre opmærksom på så mange aktuelle forestillinger som muligt.

Vi forventer at komme med et ”Spotlight” ca. en gang om måneden. ”Spotlight” kan omhandle en specifik personlighed, et teater, en forestillling og lignende.

Anmeldelser kommer flere gange om måneden.

Anmeldelser

Ungt Teaterblod giver hver forestilling op til 6 bloddråber.

Facebook
Find os også på facebook.com/ungtteaterblod og ‘synes godt om’. Her kommer vi løbende med opdateringer om Ungt Teaterblod.

Instagram
Følg os på @ungt_teaterblod – her lægger vi billeder op fra nogle af de sete forestillinger med små kommentarer. Du har også mulighed for at dele dine forestillingsoplevelser med os på Instagram. Det vil glæde os.