Anmeldelse: A Tender Thing, Bådteatret (gæstespil af Why Not Theatre Company)

Anmeldelse: A Tender Thing, Bådteatret (gæstespil af Why Not Theatre Company)

Af Carina Blangsbøll

Forestillingen ’A Tender Thing’ spiller på engelsk i det stemningsfyldte mørke på Bådteatret. Se den, hvis du vil opleve historien om Romeo og Julie, hvis kærlighed har holdt i 40 år, og den er ligeså romantisk og sukkersød, som man kan forestille sig. Langs med dette får vi indblik i kærlighedens forventningsglæde, og der er vedholdende ung leg i slidt betræk på scenen i forestillingens naturmaterielle scenografi.

Det er en enkel opstilling, der tager udgangspunkt i en jævnligt besøgt seng, mens vand og himmel står i baggrunden og harmonerer til Romeo og Julies kærlighed. Scenerummet bliver brugt, og det er faktisk imponerende at se to mennesker lege romantisk gemmeleg langs de ellers nøgne vægge.

1

Engang imellem bliver historien lidt langtrukken, og vi får virkelig udpenslet den menneskelige aflæsning og afventning i ”ny”funden kærlighed: For skal man slå til nu eller er det bedre at vente?

Nogen gange er det fint at handle hurtigt for at fastholde selv de mest forelskede menneskers interesse. Musikken er til gengæld med til at sætte spil i forestillingen og det er rart at mærke.

Om Romeo og Julie ville forblive ligeså forelskede, hvis de havde levet sammen i 40 år er svært at spå om. Men at miste én kærlighed, om den er nyfunden og flyvsk eller gammel og udholdende, kan være tragisk og hårdtslående for den kærlighedsramte i den sorgfulde stund, og det har da også været til inspiration for mangt en kunster gennem tiden.

I denne forestilling er der både ny og gammel kærlighed, og det gør ’A Tender Thing’ til en oplevelse med en speciel kærlighedshistorie og det er bestemt et besøg værd.

Why Not Theatre Company

Bådteatret, Nyhavn 16Z, 1051 København K

Spiller pt. ikke mere.

Spilledato: 12. juni 2015 (CPH STAGE 2015)

Har du lyst til at købe en billet? Se nærmere på forestillingens officielle side: http://www.baadteatret.dk/a-tender-thing/

 

 

Følg os på Facebook:
https://www.facebook.com/ungtteaterblod

Følg os på Instagram:

@ungt_teaterblod

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *