Anmeldelse: Fifti Fifti, Andreas Bo

Anmeldelse: Fifti Fifti, Andreas Bo

Af Amalie Sloth de Fine Licht

 

På sin 50 års fødselsdag inviterede Andreas Bo til premiere på sit nye stand-up show ’Fifti Fifti’. Halvvejs i livet og så er det tid til at se tilbage på, hvad man indtil videre har oplevet, udlevet og udrettet. Det gør Andreas Bo så med ’Fifti Fifti’ og med dertil produceret tykt program om hans hidtil karrierer, plus en cd med sange.

Andreas Bo er kongen af parodier, og den titel synes jeg stadig, man kan tildele ham. Det er tydeligt, at der ligger et stort arbejde bag hans parodieringer, som spænder over et stort persongalleri. Det er også under parodierne, at de største latterbrøl og bifald falder, og Andreas Bo ligger stærkt ud med at invitere en bunke kendte sangere på scenen. Så står Kim Larsen pludselig på scenen, og det er imponerende, hvor godt han efterligner både krop, ansigt og stemme med stor præcision.

Andreas_Bo_FIFTI_FIFTI_01 [1600x1200]

Når Andreas selv kaster sig ud som sanger, er det nu ikke helt så underholdende, men det er nu heller ikke meningen. ’Fifti Fifti’ er nemlig ikke kun for sjov, der er mange steder i showet, hvor Andreas Bo har noget på hjerte. Bl.a. religion får en stor plads i første del af showet, hvor der er gode refleksioner at hente, men nu var vi jo kommet for at grine…

I anden del af showet trækkes to publikummer op på scenen til en opførelse af ’Romeo og Julie’, hvor Julies replikker bestemmes af en mønt; plat eller krone. En sekvens, som falder lidt igennem, fordi Andreas Bo ikke selv helt har styr på situationen.

Temaet for showet er altså Andreas Bos liv indtil nu, men desværre havde jeg svært ved at se den røde tråd igennem showet. Først da jeg læste i programmet, fik jeg en større forståelse for indslagenes grundlag, som tager udgangspunkt i Andreas’ erfaringer og oplevelser i livet.

Andreas_Bo_FIFTI_FIFTI_05 [1600x1200]

Jeg og min ledsager havde nogle rigtig gode grin i begyndelsen af første del af showet, men så blev vi desværre hægtet lidt af. Måske fordi vi ikke er målgruppen, som jeg vil skyde på, er 40-60 år, og fordi han det meste af showet dyrkede den platte humor, som ikke altid går ind hos min ledsager og jeg.

Det var som om, at Andreas Bo gerne ville have givet mere af sig selv, men ’Fifti Fifti’ ender alligevel med at virke en smule overfladisk. Har man dog ikke set hans parodieringer før, som jeg, så kan jeg dog varmt anbefale den oplevelse. Er du i tvivl om du skal se showet, kan du jo flippe en mønt og lade tilfældet bestemme – ’Fifti Fifti’.

 

 

Andreas Bo

Teater Bremen, Nyropsgade 39-41, 1602 København V

Spilleperiode: 25. februar–4. marts 2017 på Bremen Teater og derefter turné rundt i landet. Se turnéplan: http://www.andreasbo.dk/

Set den: 25. februar 2017

Foto: Claus Peuckert

Lyst til at købe en billet? Læs nærmere her:

http://www.andreasbo.dk/om-fifti-fifti/

 

Følg os på Facebook:
https://www.facebook.com/ungtteaterblod

Følg os på Instagram:

@ungt_teaterblod

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *