Anmeldelse: Fly Trap, Teaterøen (Sparrow Dance)

Anmeldelse: Fly Trap, Teaterøen (Sparrow Dance)

Af Rose Ansager Himmelstrup Hansen

 

Nogle gange kan børne- og familieteater simpelthen bare opsluge et helt publikum – og det gjorde de to unge kvinder i denne dejlige forestilling om at drømme. Plottet er for børn, men forestillingen er for alle!

 

To unge akrobatiske kvinder lægger sig under dynerne, men da de skal til at sove begynder de i stedet at lege. Legene foregår udelukkende med lyde og bevægelser, og de formår at bruge den meget minimale scenografi optimalt til at danne den perfekte legeplads. De fleste børn med god fantasi kan få mange timer til at gå uden andre rekvisitter end en dyne, så hvorfor skulle dette være nogen undtagelse.

 

Legen udvikler sig, og der begyndte at komme videoanimationer med på scenen. I starten er det figurer, der bevæger sig, men langsomt bliver animationerne til et computerspil i stil med min generations store barndomsidol Hugo. Det betyder dårlig animation, heliumstemmer og mekaniske bevægelser, men det fungerer, og det er fantastisk at blive suget med ind i og tilbage til barndommen.

 

10126_orig-FlyTrap-ChristofferAskman

 

Jeg kan derfor anbefale alle at tage ind og se denne skønne, milde familieforestilling, hvor to virkelig smukke, smidige og stærke kvinder bevæger sig gennem et barndommens univers og sørger for, at hele publikummet tror, at de drømmer, indtil lyset går ud, og de vågner op fra den magiske teaterrus.

 

Jeg kan også garantere, at min kammerat og jeg ikke var de eneste, der efter forestillingen var tæt på bare at løbe ud i skoven og lege, at vi skulle redde prinsessen fra den onde drage, men i stedet kom frem til, at vi nok er blevet for gamle til at huske, hvordan vi gjorde. I stedet drak vi en sodavand og fortalte gode minder fra vores barndomme i flere timer.

 

Så se forestillingen med dine børn, dine venners børn, dine søskende, dine forældre og dine bedsteforældre. For det er i særdeleshed en forestilling for hele familien.

 

 

 

Sparrow Dance

Teaterøen, William Wains Gade 11, 2300 København S

 

Spilleperiode til den 9. april 2016

Herefter turné

 

Set den 8. april 2016

Foto: Christoffer Askman

 

Lyst til at købe billetter? Læs nærmere her:

www.teateroen.dk og www.sparrowdance.dk

 

 

 

Følg os på Facebook:

https://www.facebook.com/ungtteaterblod

 

Følg os på Instagram:

@ungt_teaterblod

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *