Anmeldelse: Love Theater, Pumpestationen (Fix&Foxy)

Anmeldelse: Love Theater, Pumpestationen (Fix&Foxy)

Af Nikolaj Bomberg Simonsen

”Love Theater” er en forestilling, der udfordrer dig som publikum, med et intimt set-up og interaktivt deltagelse. Du kommer helt ind på, hvad det vil sige at være kunde til en thailandsk prostituerede, og du får dine grænser prøvet af. Du er i trygge hænder fra start til slut i en forestilling, der giver dig indblik i en kultur, som vi har mange fordomme om. Se hvad der ligger bag det thailandske smil, og oplev et menneske der fortæller sin historie.

Bare rolig, du skal ikke knalde den thailandske kvinde Ping Pong, som er blevet hentet til landet af Fixy&Foxy, for at være med i deres forestilling om sexturisme. Ping Pong er hendes kælenavn, og det understeges, at hendes kælenavn ikke har noget med sex at gøre, men derimod fordi hun som barn var meget energisk ligesom bordtennisbolde.

1

Fixy&Foxy har sat rammerne op for, at Ping Pong fortæller om og viser os som publikum det globale fænomen sexturisme, og vi hører hendes egen personlige historie. Der er 10 publikummere inde i et rum, som forestiller et hotelværelse. Jacuzzi i hjørnet, rene håndklæder på sengen og pakker med kondomer på sengekantsbordet. Ping Pong sætter sig på sengen, foran et spændt publikum i det intime rum. En efter en tager hun publikum med ind i flere forskellige historier om sexturisme og hendes erfaringer. Du, som publikum, bliver en del af historien og hjælper Ping Pong på vej i hendes fortælling. Historien om hendes mange forskellige forhold til mænd bliver interessant, da de alle er udefter noget forskelligt. Nogle vil have sex, fordi konen er for træt, mens andre bare vil have omsorg.

Vi som publikum kommer i sandhed ind i en thailandsk virkelighed, men midt i København. Det, der gør forestillingen værd at se, er dens kreative og nymoderne tilgang til teater. For nu er du ikke længere kun publikum, men også en skuespiller og en del af historien. Det betyder ikke, at du skal spille skuespil, men blot være dig selv og opleve den intimitet, som Ping Pong har vist mange af sine kunder i Thailand.

2

For blot tre uger har Fixy&Foxy, hvis mål er at alt det, som de laver skal være ”Fix” men også have noget ”Foxy”, skabt et intimt rum hvor vi undersøger, hvad der får kunderne i sexturismebranchen til at vælge Ping Pong. Vi får også at se, hvad der ligger bag det smil, som Ping Pong altid giver sine kunder for en god behandling, men også hvordan, at man kan føle sig som den ”lykkelige luder”.

Dog kan forestilling ikke bære, at man forventer drama hele tiden; publikum er i nuet og opbygningen tager tid. Hver og et af de 10 publikummer kommer op ”næsten” enkeltvis. Det har sine forcer, men også ulemper. Vi får et mere sanseligt indtryk af, at Ping Pong bruger publikum, men desværre kan historierne blive ensformige med, at man skal se alle fra publikum enkeltvis. Ping Pong kommer da for det meste godt ud af det med sit nærvær, velovervejede gentagelser og virkemidler, der udfordrer publikum sanseligt.

Scenografien er spændende, da man virkelig føler man er på et skummelt hotelværelse i Thailand. Lyden af thailandsk musik og neonlyset sad ”lige i skabet” til forestillingen. Spejlet over hotelsengen er også et godt træk, for selvom du ligger ved siden af Ping Pong på sengen, og resten af publikum kan se dig, er du stadig publikum, for du kan se dig selv ligge med en thailandsk dame.

Gå ikke glip af ”Love Theater”, hvor du får et kig ind i fænomenet sexturismen. En kulturopdagelse, som du må prøve for at forstå fordommene omkring Thailand.
Fix&Foxy

Pumpestationen, Ingerslevgade 103, København V (lige ved Dybbølsbro st. – nede ved togbaneterrænet).

Forestillingen spiller på engelsk og varer ca. 1 time.

I tilfælde af at du ikke kan finde Pumpestationen, så ring på forestillingstelefonen: 3186 7474

Forestillingen spiller fra 2. – 23. maj, og Ping Pong tager imod 10 kunder tre gange om dagen fra mandag til lørdag hhv. kl. 17, 19 og 21.

Spilledato: 2. maj 2015
Fotos: Søren Meisner

Har du lyst til at købe en billet? Se nærmere på forestillingens officielle side:

http://www.fixfoxy.com oghttp://www.teaterbilletter.dk/index/eventdetails/eventno/43113

Følg os på Facebook:
https://www.facebook.com/ungtteaterblod


Følg os på Instagram:

@ungt_teaterblod

2 thoughts on “Anmeldelse: Love Theater, Pumpestationen (Fix&Foxy)

    1. Thanks,
      Glad to hear that. Your welcome to write your about your Theatre experience when you watched Love Theater ^^

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *