Anmeldelse: SNAP ME, 20.321 LIKES, Dansekapellet (Noora Hannula)

Anmeldelse: SNAP ME, 20.321 LIKES, Dansekapellet (Noora Hannula)

Af Emilie Lykke Hartz

 

”Okay”. Det er det første ord, der popper op i hovedet på mig. Jeg ved ikke, om jeg lige er blevet krænket på det groveste, om jeg har kunnet genkende mig selv lidt mere, end hvad jeg lige selv har lysten til at indrømme, og jeg har nærmest kvalme.

Dansekapellet slår dørene op for en skræmmende forestilling, der på en syret og vulgær måde giver publikum et indblik i nutidens selviscenesættelse.

Denne forestilling er så kunstnerisk syret, at målgruppen bliver en smule indsnævret; her rækkes ud efter den ældre teenager som har behov for et realitets tjek samt de, der elsker at blive provokeret.

snapme20231likes

Selve scenen minder mest af alt om en oppustelig boksering, hvor de to skuespillere/dansere kæmper om publikums opmærksomhed ved hjælp af dramatisk dans. Denne scene er omkranset af det store mørke rum, på bagvæggen ser vi et stort filmlærred, som bliver brugt til visning af en Skype-samtale, åndssvage Youtube-videoer og en video af en pige, som tager selfies.

Der er så meget at holde øje med, at det nærmest skriger offentlige medier. Det er svært at følge med i dagligdagen – Twitter, Instagram, Facebook, Snapchat etc. Vi vil så gerne blive set og mange går til ekstremer for de såkaldte likes, her ved hjælp af materialisme og seksualitet, og vi deler alle vores små hemmeligheder og inderste grusomheder for opmærksomhed.

Selve forestillingen er et godt bud på, hvordan en selfiestick kan være et våben mod menneskeheden, men når det er sagt, var oplevelsen også meget forudsigelig, der var ikke meget til fantasien, og det keder mig en smule, at kunne forudse en forestilling.

Min konklusion på forestillingen vil jeg holde for mig selv og lade være op til den enkelte, da ikke alt skal deles.

 

 

Noora Hannula

Dansekapellet, Bispebjerg torv 1, København N

Spiller indtil: 12. november 2016

Set den 4. november 2016

Foto: Noora Hannula

Har du lyst til at købe en billet? Se nærmere på forestillingens officielle side:

http://dansekapellet.kk.dk/event/snap-me-20231-likes

 

 

Følg os på Facebook:
https://www.facebook.com/ungtteaterblod

Følg os på Instagram:

@ungt_teaterblod

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *