Anmeldelse: TAM TAM – Tivoli Revyen 2016, Tivoli

Anmeldelse: TAM TAM – Tivoli Revyen 2016, Tivoli

Af Mia Søndergaard

 

Årets Tivoli Revy er kørt af stablen med et cast, der sparker røv. De 5 spillere (Niels Olsen, Bodil Jørgensen, Sofie Stougaard, Henrik Koefoed og Mads Knarreborg), 2 dansere og bandet har styr på deres ting. Jeg vil kategorisere revyen som en, der er til det lidt mere modne publikum. Der bliver lavet sjov med statsministeren, Prinsegemalen, Nordeas Panama-krise, curlingbørns forældre og meget mere. Og de gør det skam godt alle sammen – hvilket jeg heller ikke var i tvivl om, de ville – men jeg var nu stadig ikke helt fanget.

 

_K1P6012d_630x410-tamtam1

 

Enkelte numre så som ”Nationen”, ”KTD”, ”To nye og en gammel”, ”Den sørgmodige hanekylling”, ”Local sisters” og ”Gipsy lovers” virkede rigtig godt og jeg var fanget hele vejen igennem. Andre numre faldt helt igennem og det så ud som om, de godt vidste det selv oppe på scenen. Men som sagt, så gør de det godt! De knokler med det, de har at arbejde med, og det er jo altid dejligt.
I mine øjne var det teksterne, der ikke leverede varen. Mange af dem virkede flade eller havde en mærkelig punchline, og skuespillerne kan kun gøre så meget, som de nu kan; de skal have et godt fundament at udfolde sig på, og det mener jeg ikke, de havde. Nogen af teksterne var søgte og andre bare mærkelige. Og hvis man – som jeg – har fuldt med på deres Facebookside, hvor der ofte blev lagt promotion-videoer op fra ”øvelokalet”, så sad man lidt og glædede sig til nogen lidt gakkede numre, eller en fortsættelse af de små historier, som de fortæller der. Noget der kunne skille sig lidt ud fra de ”obligatoriske” emner, der altid er med i en revy. Men det får man desværre ikke.

 

_K1P5904ds_630x410-tamtam2

 

De 2 dansere, Rikke Hvidbjerg (som i enkelte forestillinger afløses af Rikke Boisen) og Nadia Nouamani, skal have en kommentar med på vejen, for de gjorde bestemt også et flot stykke arbejde. Ikke nok med at de ser skønne ud begge to, så fik de også lov til at brage igennem med sang i et enkelt nummer – og hvor var det dejligt! De var et tiltrængt krydderi og pustede liv i sketchen.

 

Jeg kunne lade være, men jeg gør det ikke… Bodil. Jørgensen. Du er en skat! Min søster – som bestemt ikke ser meget teater – var med mig inde og se denne revy, og hun kom med en fantastisk beskrivelse efter forestillingen: ”Når hun træder ind på scenen, så ved man bare, at det nok skal blive sjovt. Og hun skuffede aldrig! Jeg skraldgrinede hver gang.” Og det er lige præcis sådan, det er. Hun formår at eje scenen og have publikum i sin hule hånd, når hun står der, og det er prisværdigt.

 

De gjorde det ALLE rigtig godt og levede op til forventningerne, og med bedre tekster er jeg sikker på, at de havde lagt salen ned med mavekramper.

 

_Y4Q5610d_630x410-tamtam3

 

Jeg synes, det er en revy, der er værd at se, for jeg gik nu alligevel derfra med en god fornemmelse i maven, et smil på læben og mange grin rigere.

 

 

 

Tivoli, Glassalen, Vesterbrogade 3, 1630 København V

 

Spiller indtil 16. juli 2016

 

Spilledato: 3. juni 2016

Fotos: Miklos Szabo

 

OBS: Forestillingen varer ca. 2 timer og 15 minutter (inkl. pause á 20 min.)

 

Har du lyst til at købe en billet? Se nærmere på forestillingens officielle side:
http://www.tivoli.dk/tivolirevy/

 

 

 

Følg os på Facebook:
https://www.facebook.com/ungtteaterblod

Følg os på Instagram:

@ungt_teaterblod

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *