Teaterblik: Status indtil nu – og ny hjemmeside

Teaterblik: Status indtil nu – og ny hjemmeside

Af Christian Skovgaard Hansen

 

Meget er sket, siden bloggen i det små blev startet op i januar 2015.

 

På vores nu tidligere side har vi haft over 20.000 forskellige personer, som har været inde og kigge på bloggen og læse vores indlæg. Vi håber naturligvis, at en masse af disse personer vil følge med over på den nye side.

 

I anden halvdel af sæson 2014/15, altså foråret 2015, har vi nået at se og anmelde 116 forskellige forestillinger, der er lavet 6 forskellige Spotlights, og der er lavet 9 forskellige Teaterblik. I sæson 2015/16 har vi, inden vi er rykket over på denne side, nået at se og anmelde yderligere 6 forestillinger.

 

Anmeldelserne spænder vidt. Vi har været på teatre i både Aalborg, Århus, Fredericia, Odense, Allerød og København. Vi har været på store og små teatre; på teatre, som vi kun kendte af navn, men aldrig havde været på. Vi har set forestillinger inden for stort set alle genrer. Vi har givet alle ratings mellem 0 og 6 bloddråber.

 

Foto: Christian Skovgaard Hansen
Foto: Christian Skovgaard Hansen

 

Værd er her særligt at fremhæve de 11 forskelligartede forestillinger, som vi har givet 6 bloddråber. Der er tale om følgende forestillinger: ’Det Der eR’ på Husets Teater, ’Indenfor murene’ på Folketeatret, ’Ungdom’ på Republique, ’Billy Elliot’ på Det Ny Teater, ’Perplex’ på Bellevue Teatret, ’Hamlet’ på Republique, ’ON/OFF’ på Aarhus Teater, Teater Bæstets ’Skyggen’ på Teater Får302, Ørkenens Sønners ’Een gang til for Prins Knud’, Mungo Parks ’Kvinde, kend din krop!’ på Aveny-T og senest ’Visen om Sidsel’ på Grønnegårds Teatret.

 

Antallet af folk bagved og anmelderstaben er også steget. Fra en start med alene to redaktører, som varetog alle bloggens opgaver, er vi nu vokset, så vi nu i alt er 12 anmeldere fordelt over hele landet tilknyttet bloggen.

 

Vi vil samtidig også gerne benytte lejligheden til at takke vores samarbejdspartnere. De har troet på projektet, og de været medvirkende til, at vi har kunnet nå hertil i dag. Tak!

 

På bloggens vegne håber jeg, at vi ses på www.ungtteaterblod.dk! Du kan også stadig følge os på vores Facebook-side og på Instagram.

 

Den nye sæson, sæson 2015/16 er godt i gang!

 

 

 

Ungt Teaterblod, www.ungtteaterblod.dk

 

Følg os på Facebook:
https://www.facebook.com/ungtteaterblod

Følg os på Instagram:

@ungt_teaterblod

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *