Anmeldelse: Når alt går i Nilfisk, Teater V

Anmeldelse: Når alt går i Nilfisk, Teater V

Af Carina Blangsbøll

Forestillingen er bygget op om to fruer, der mødes på en beværtning i 1960’erne. Her udveksler de små historier, digte og ikke mindst synger de en masse gamle sange såsom ’Forelsket i København’, ’Hele ugen alene’, ’Skibet skal sejle i nat’ og ’Man skal vise, hvad man har’.

 

Forestillingen er skabt til at omfavne det ældre publikum; selv skriver de, at den er henvendt til alderen 65+, men jeg kan røbe, at det både var ældre og yngre gæster, der havde sneget sig ind på Teater V på denne solrige lørdag eftermiddag.

 

nilfisk

 

Så hvis du sætter pris på nostalgi, 1960’erne og en god melodi kan den sagtens ses, selvom du ikke har rundet de 65 år endnu!

 

Forestillingen skabte hurtigt en god stemning blandt publikum og indbød samtidig til at synge med på melodierne, da der var uddrag af sangene i programmet. Smilene bredte sig hos tilskuerne, og det kunne ses, at de tre medvirkende Signe Vaupel, Stine Prætorius og Fredrik Mellqvist også nød at synge de udvalgte sange til alle aldre.

 

Forestillingen er lavet, så scenografien let kan flyttes, og derfor er ’Når alt går i Nilfisk’ også ideel at spille på plejehjem og institutioner for herved at kunne nå personer, som ellers har fysisk svært ved at komme i teatret. Hurra for det og godt at der findes sådanne forestillinger.

 

Publikumsbarometret var højt, og alle gik glade fra teatret med en munter melodi på hjertet.

 
Teater V, Porcelænstorvet 4, 2500 Valby


Spiller indtil 5. juni 2016

Spilledato: 4. juni 2016
Fotos: Mads Find


Har du lyst til at købe en billet? Se nærmere på forestillingens officielle side:

http://www.teater-v.dk/forestilling/naar-gaar-nilfisk-spiller-cph-stage/

 

 


Følg os på Facebook:

https://www.facebook.com/ungtteaterblod

Følg os på Instagram:

@ungt_teaterblod

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *