Teaterblik: H.C. Andersen Festspillene, Odense

Teaterblik: H.C. Andersen Festspillene, Odense

Af Carina Blangsbøll

H.C. Andersen Festspillene holder til i Den Fynske Landsby, som i øjeblikket er fyldt med børn og unge, så alt er klart til premieren på dette års festspil den 15. juli. I år er det forestillingen ’Fyrtøjet’ som er på programmet, og dette er hermed H.C. Andersen Festspillenes opsætning nr. 51, siden de startede ud med ’Svinedrengen’ i 1965.

I dette års forestilling medvirker 70 børn og unge mellem 6 og 16 år. Prøverne på ’Fyrtøjet’ startede i slutningen af april, og efter kun 9 dages sommerferie var de medvirkende veloplagte tilbage i rollerne, og de har nu brugt de sidste 2 uger med sang, musik og dans på friluftsscenen i Den Fynske Landsby.

1

I forbindelse med forestillingen er der opstillet en børnevenlig udstilling med udgangspunkt i Fyrtøjet og H.C. Andersen Festspillene. Her er der blandt andet mulighed for udklædning samt at tegne dit eget kostume med inspiration fra diverse kostumer fra Festspillenes tidligere forestillinger samt andre kostumetegninger.

Billetterne til ’Fyrtøjet’ giver samtidig adgang til Den Fynske Landsby, og billetprisen for børn og voksne er på hhv. 50 kr. og 100 kr. inklusiv teaterprogram. Landsbyens åbningstider er mandag-søndag kl. 10-18, og forestillingen spiller hver dag kl. 16. Dørene til friluftsteatret åbner kl. 15, og forestillingen varer ca. 70 min.

2

Forestillingen er en eventyrmusical frit efter H.C. Andersens Fyrtøjet og bliver præsenteret af Festspillene som en forestilling fyldt med sprudlende dramatik, spænding og iørefaldende musik.

Alt sammen for både børn og voksne i en udendørs og farvestrålende opsætning.

Så skynd jer af sted og oplev et H.C. Andersen-eventyr lidt ud over det sædvanlige.

 

 

 

H.C. Andersen Festspillene

Den Fynske Landsby, Sejerskovvej 20, 5260 Odense S

Spilleperiode: 15. juli–8. august 2015

 

Foto: Hunderup Portrætfoto, ved Claus Milling

Se nærmere på deres officielle side: http://hcandersenfestspillene.dk/

 

Følg os på Facebook:
https://www.facebook.com/ungtteaterblod

Følg os på Instagram:

@ungt_teaterblod

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *