Teaterblik: Ungt Teaterblod fylder 1 år!

Teaterblik: Ungt Teaterblod fylder 1 år!

Af Christian Skovgaard Hansen og Jonas Gudmand

 

Det er godt et år siden, at vi stiftede bloggen Ungt Teaterblod – og siden da er der sket meget! Vi har nu en velfungerende blog, hvortil vi har tilknyttet en række anmeldere i både Aalborg, Århus, Odense og København/Hovedstadsområdet.

 

IMG_20150501_190328

 

Siden vi opgraderede vores blog til domænet www.ungtteaterblod.dk, med et helt nyt design og meget bedre overskuelighed, i august 2015, har vi haft 22.984 besøgende, hvor 21,7 % har besøgt siden flere gange, næsten 500 følgere på Instagram og over 725 “synes godt om” på Facebook.

 

I løbet af 2015 og i det nye år har vi besøgt en række teatre – store som små. Vi har besøgt teatre i Aalborg, Århus, Kolding, Fredericia, Odense, Allerød og København – og vi håber at komme endnu mere ud i det nye år. Vi beklager også, at vi desværre ikke har nået det hele, men taget mængden af tilbud i betragtning har det desværre ikke været muligt.

 

IMG_20150407_192557

 

Men vi gør vores bedste for at dække så meget som muligt, både amatør og professionelt, så vi spænder så bredt og mangfoldigt som overhovedet muligt. For vi ønsker at være en seriøs platform, hvor man kan danne sig et overblik over, hvad der går af teater for tiden samtidigt med, at det ikke er beskrevet så højrøvet, som så mange anmeldere skriver deres anmeldelser.

 

Vi har indtil nu anmeldt næsten 250 forestillinger, hvilket vi synes er vildt, fordi vi slet ikke havde forestillet os, at bloggen skulle blive så aktiv så hurtigt. Vi har besøgt mange forskellige teatre, og vi har oplevet scener, som vi aldrig havde troet fandtes, eller som vi kun har hørt om.

 

IMG_20160129_194719

 

Det kan vi takke vores mange gode samarbejdspartnere for, vores engagerede anmeldere, og alle jer der læser med, der gør det sjovt at fortsætte denne ihærdige blog.

 

Herudover har vi postet 13 forskellige Spotlights – startende med et interview med Stig Jarl, KU over artikler om skuespileleverne og artikler om forskellige teatre til Ina-Miriam Rosenbaum, Cecilie Stenspil og Louise Fribo.

 

UngtTeaterblodLogo-04-04

 

Nu tager vi næste skridt som teaterblog i anledning af vores fødselsdag og lancerer vores nye logo, som du kan finde på vores blog og på vores Facebookside.

 

For at fejre vores fødselsdag har vi søreme også skudt en fødselsdagskonkurrence i gang. Se meget mere om det på vores Facebook-side! Afsted, afsted!

 

Tak til alle jer med ungt teaterblod i årerne der følger os!

 

 

 

Ungt Teaterblod, www.ungtteaterblod.dk

Fotos: Christian Skovgaard Hansen

 

 

 

lg os på Facebook:

https://www.facebook.com/ungtteaterblod

 

lg os på Instagram:

@ungt_teaterblod

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *