Anmeldelse: Et Juleeventyr, Eventyrteatret

Anmeldelse: Et Juleeventyr, Eventyrteatret
Af Rose Himmelstrup Hansen

Et rigtig juleeventyr er fantastisk, levende og lykkeligt. På Eventyrteatret har de formået at lave et eventyr, der får julestemningen frem hos hele publikum, og der spreder sig i løbet af den bare en time lange forestilling, en varme og hygge. Det er en rigtig feel-good oplevelse, som er perfekt for hele familien, men også godt kan nydes med en kæreste, en ven eller en helt anden.

2

Tivoli i julen er i sig selv nok til at gøre mange juleglade. Der er sne, grantræer, nisser og pynt overalt, og der dufter af glögg og æbleskiver. Så på vejen fra Tivolis indgang og ned til Glassalen, hvor stykket foregår, kan man komme i den helt rette stemning til den klassiske juleforestilling.

Den gamle sure gnier, Ebernisse Skrut, skal mærke julens næstekærlige budskab på egen hånd, og til det er et hav af nisser, juleånder og familie med til at hjælpe ham godt på vej. Den gamle mand er nemlig ikke mere glad for sin store formue, end han er for andre godtfolk. Heldigvis er det et rigtigt eventyr og en lykkelig ende skal det hele nok få!

3

Det er måske en af de mest spillede juleforestillinger, men det er der også en grund til. Det er en fin historie og Eventyrteatrets unge skuespillere gør et rigtig godt stykke arbejde, både med flotte kostumer, sceneshow, skuespil og sang. Der er så meget energi i de unge mennesker, at man altså ikke undgår at blive smittet lidt, og de formår at indsluse et par rappe replikker, der får salen til at grine.

Så hvis du er klar til at komme i julestemning og komme i kontakt med det lille barn inde i dig, der elsker jul, så er det en fantastisk måde at gøre det på. Tag for alt i verden dine små søskende, dine bedsteforældre eller en juleentusiast under armen og få en rigtig god og julet dag i Tivoli og i Glassalen med alle nisserne.

 

Eventyrteatret

Glassalen i Tivoli

Spilleperiode: 26. november-18. december 2016 (kun lørdage og søndage)

Set den: 26. november 2016

Fotos: Ole Mortensen

Lyst til at købe en billet? Læs nærmere her:

http://www.eventyrteatret.dk/node/1177

 

Følg os på Facebook:
https://www.facebook.com/ungtteaterblod

Følg os på Instagram:
@ungt_teaterblod

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *