Anmeldelse: Intrio Juleshow, H9 (Intrio)

Anmeldelse: Intrio Juleshow, H9 (Intrio)

Af Christian Skovgaard Hansen

Gruppen Intrio er tilbage på H9 på Vesterbro igen. Denne med deres juleshow, som også spillede samme sted sidste år – men det er bestemt også seværdigt i år!

Bag navnet Intrio gemmer sig de tre stærke kvinder Ann Farholt, Michelle Djarling og Lone Selmer. De tre vildt forskellige kvinder kan både noget hver for sig, hvilket de heldigvis også får lov at vise os, men de forenes særligt fornemt i trioen, hvor deres (selv)ironiske indfald kommer langt ud over scenekanten.

Michelle Djarling har skrevet en række af trioens egne tekster, Lone Selmer leverer det gennemmusikalske akkompagnement, og Ann Farholt er den fandenivoldske damper, som kan lidt af det hele! Alle tre kan – og får lov til at – synge, så taget på H9 nærmest letter. De præsenterer sig som ”Tre veninder, to sangerinder, en pianist”. Det er til dels også rigtigt, da Lone Selmer leverer al musikken, men hun viser os, at hun bestemt også kan synge i ”Boogie Woogie Santa Claus”!

Deres Intrio Juleshow er et skarpt og selvironisk og gennemmusikalsk show, hvor numrene flyder fornemt og velafstemt som perler på en snor. Det hele er denne gang naturligvis tilsat en tilpas mængde jul! Vi får både en række numre med deres tekster, men også en række klassiske julenumre, men blot i lidt nye klæ’r.

Vi elsker alle julen – eller gør vi? I nummeret ”Grimme ord” sættes der fokus på både alt det gode, men også alt det andet. Lange køer, ædegilde, mavesyre, familiestridigheder… Det er forfærdeligt, men vi kan alligevel ikke rigtig undvære det i julen alligevel. Det er ligesom om, at der mangler noget, hvis det ikke er der. Michelle Djarling har både skrevet tekst og melodi og fremfører det lettere bedrøvelige ensomhedsnummer ”Du er slet ikke hjemme i december”. Mens alle andre juler, så er DU ikke hjemme – mon du kommer?

Anden akt starter ud med fuld fart med nummeret ”Fatter Bjælde” om hjælpenisserne, Rudolf og de andre rensdyr, og alle de andre, som får julen til at gå sin gang – alt imens julemanden ”fatter bare ingenting”! Ann Farholt viser os også, at hun måske, måske-ikke kan rappe. Til gengæld er hun den, der holder sammen på det hele i ”Jeg er så træt”, selvom hendes moder-figur måske ikke helt påskønnes julearbejdet.

Herudover får vi en række klassisk julenumre, som dog har fået deres eget Intrio’ske twist. Lad os bare sige det sådan, at du i hvert fald aldrig har hørt ”The Støvledans”, ”Farmor blev kørt over af et rensdyr” og ”Santa Claus is coming to town”. Fantastisk og rablende vanvittigt på den gode måde. Vi får også to potpourrier, ”Julemedley” og ”Julepot”, hvor der leges noget med melodierne, sammensætningen og ordene. Vi får en række juleklassikere i en ny og noget anderledes sammenhæng.

Også Intrio Juleshow er både hylende morsomt, sarkastisk og gennemmusikalsk. Timingen, indholdet og musikken sidder – igen – lige i skabet, og man går fra H9 med et smil på læben. Vi er nok til tider i den lumre afdeling, og noget er nærmest skringende skørt, men showet og ikke mindst de tre kvinder kan bære det. Komikertrioen kan finde sit publikum i alle aldre, også hos den yngre generation.

Ligesom deres oktober-show spiller dette show desværre kun få dage i København, men man kan håbe, at det får en tilbagekomst, så endnu flere kan opleve de tre fantastiske kvinder.

Intrio
H9, Halmtorvet 9a, 1700 København V

Spilleperiode: 5.-7. december 2022

Set den 5. december 2022

Fotos: Intrio

Lyst til at købe en billet? Læs nærmere her:

https://intrio.dk/kommende-shows.html

Af og med Michelle Djarling, Lone Selmer og Ann Farholt

Musik og tekster: Michelle Djarling, Edward Pola & George Wyle, EgilHarder, Sammy Cahn, Jule Styne, Jack Fox, De Nattergale, Lone Seæmer, Frank Loesser, Shu-bi-Dua, Peter deRose/Mitchell Parish/Richard B. Smith/Dudley Brooks, Carl Sigman/Leroy Anderson/Felix Bernard/Irving Taylor, Ann Farholt, Regin Fuhlendorf, Robert Wells & Mel Tormé, Leon René, Randy Brooks, John Frederik Coots & Haven Gillesoie, Kai Normann Andersen m.fl.

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause

Følg os på Facebook:
https://www.facebook.com/ungtteaterblod

Følg os på Instagram:

@ungt_teaterblod

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *