Anmeldelse: The Boyband Tour, Hermans (The Boyband Tour/DetGårTitGodt ApS)

Anmeldelse: The Boyband Tour, Hermans (The Boyband Tour/DetGårTitGodt ApS)

Af Christian Skovgaard Hansen

De fleste af en vis alder husker 1990’erne og 2000’ernes boybands, som leverede hits efter hits, og som med en vis portion charme fik – måske nok særligt det kvindelige – publikum til at danse og synge med. Disse boybands får nu en hyldest i showet The Boyband Tour, som de næste måneder turnerer Danmark tyndt. I showet er det muligt at få et genhør med de mange hits, som har vist mere holdbare, end man måske nok havde ventet dengang.

Ligesom i de ”rigtige” boybands er der forskellige typer blandt medlemmerne, og det er disse forskellige typer, der gør, at det hele går op i én enhed. De fem ”boys” Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Jeff Schjerlund, Joakim Tranberg og Teit Samsø har hver sin stil, som samtidig supplerer hinanden fænomenalt. Også her har hvert enkelt bandmedlem sin særlig type – der er både frontfiguren (eller ”Guru’en” som nogen måske vil sige…), den sexede, den søde og bløde, den skægge og den rå fyr.

Til sammen har de en stor energi og karisma, som når helt udover scenekanten. De synger alle fantastisk med hver sin stemme, og det hele sidder lige i skabet trods det høje tempo. Det hjælper måske også, at de fem medvirkende på scenen selv tilhører boyband-alderen.

Udover at stå på scenen har Kim Ace Nielsen også stået for koreografien og iscenesættelsen. Han har formået at sammensætte et helstøbt show, hvor timing, nærvær og det store udtræk af fest og farver går op i en højere enhed sammen med lys og de vilde, men stadig elegante videoprojektioner. Iscenesættelsen rummer også nogle overraskelser i sangvalgene – vi har blandt andet ”besøg” fra andre dele af popverdenen. Læg hertil Kim Ace Nielsens energiske, dynamiske og ikke mindst alsidige koreografi, hvor de fem medvirkende er ”på” hele vejen igennem.

Mellem nogle af numrene er indlagt små videofrekvenser, hvor vi følger boyband-livet før, op til og mellem numrene på scenen. De fem ”drenge” forholder sig både til genren, musikken og ikke mindst sig selv med en god portion selvironi og tilgængelighed – de er også mennesker med deres små forskelligheder. Morsomt og formentligt med en vis portion virkelighed i forhold til de ”rigtige” boybands. 

De fem medvirkende er måske nok ikke ”boys” længere, men det gør ikke spor – og det er måske netop forudsætningen for, hvorfor The Boyband Tour lykkedes SÅ godt. Alle fem er multikunstnere udi sang, dans, og optræden, og de er alle i deres es på scenen. De har lige præcis den kant og erfaring, som er nødvendig for, at showet duperer os og går op i en højere enhed.

Indrømmet – jeg er ikke normalt til boyband-musik, og som (ikke helt ung) hankøn falder jeg måske nok uden for hovedsegmentet for boyband-musik. Selvom man tilhører samme segment, kan man dog stadig få en fornøjelig aften. Uanset om man er til boybands eller ej, er The Boyband Tours nemlig en festlig aften værd. De mange boyband-hits har i hvert fald ikke været så velsungne længe, og salen koger af lige dele fest og lige dele nostalgi!

De fem medvirkende har en lyst og kærlighed til projektet, hvilket smitter, så de får leveret et brag af et sceneshow med fantastisk sang, koreografi, lys og grafik, som går op i en større enhed, og som får publikum til at juble med. DetGårTitGodt ApS og producent Kasper Staal Jørgensen har sammen med de medvirkende skabt et imponerende og topprofessionelt show med en ægte glæde for og kærlighed til musikken. Det er en stor hyldest til boyband-kulturen og et fantastisk show, som man blæses bagover af.

DetGårTitGodt ApS

Hermans, Tivoli Friheden, 8000 Århus C

Spilleperiode: Forestillingen er på turné rundt i landet i perioden december 2022-februar 2023 – se spillesteder i link

Set den 3. december 2022

Fotos: Faceoff Mediahouse

Lyst til at købe en billet? Læs nærmere her:

Medvirkende: Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Jeff Schjerlund, Joakim Tranberg og Teit Samsø

Swing, Guitar og DJ: Christopher Rørmose

Koreografi og iscenesættelse: Kim Ace Nielsen

Content og grafik: Faceoff Mediahouse

Lysdesign: Sune Verdier

Lyddesign: Jonas Jørgensen

Kostumer: Grith Deleuran

Varighed: Ca. 2 timer og 30 minutter inkl. pause

Følg os på Facebook:
https://www.facebook.com/ungtteaterblod

Følg os på Instagram:

@ungt_teaterblod

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *